Izjava o privatnosti

SFERA VISIA j.d.o.o. poštuje vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka.

Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka. Koristeći se web stranicom, pristajete na postupanje s podacima u skladu s ovim dokumentom.

Prikupljanje osobnih podataka

SFERA VISIA j.d.o.o. prikuplja osobne podatke (kao što su e-mail adresa, ime, kućna adresa te telefonski broj) isključivo u slučaju kada ih korisnik sam stavi na raspologanje, odnosno u slučaju kada korisnik ispunjava kontakt obrazac u svrhu upita. Osobni podaci i sadržaj obrasca koristi se samo u svrhu povratnog kontakta u vezi upita. SFERA VISIA j.d.o.o. neće prosljeđivati podatke trećim stranama.

Upotreba kolačića

SFERA VISIA j.d.o.o. koristi kolačiće (cookies) kao alat za automatsko prikupljanje podataka o vrsti preglednika i adresi internetskog protokola korisnika koji posjećuje stranicu. Prikupljeni podaci koriste se u svrhu optimizacije web stranice te identifikacije pri sljedećem posjetu. Stranice SFERA VISIA j.d.o.o.a služe se Google Analytics statistikom. Pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics.

Zaštita privatnosti maloljetnih osoba

Naše web stranice nisu namijenjene djeci i osobama mlađim od 14 godina. Djeca i osobe mlađe od 14 godina ne smiju davati osobne podatke putem Interneta bez pristanka roditelja ili skrbnika. Jamčimo da svjesno ne pohranjujemo osobne podatke maloljetnih osoba.

SFERA VISIA j.d.o.o. zadržava pravo dodavanja, brisanja ili izmjene bilo kojeg ili svih uvjeta Izjave o privatnosti u bilo kom trenutku, sa ili bez prethodne najave.
Za sva pitanja, komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom o Privatnosti možete nam se obratiti na: info@sferavisia.hr