Piše: jkasalo

Kategorija:

Datum: 23.03.2021.

JAČANJE KAPACITETA ZAPOSLENIKA

16. i 23. ožujka 2021. sudjelovali smo na radionicama organiziranima za zaposlenike naše tvrtke u sklopu projekta sufinanciranog od Europske unije iz Europskog socijalnog fond pod nazivom „Sfera Visia ide dalje“. Voditeljica radionica bila je dr. sc. Ljiljana Buhač, stručnjakinja za poslovnu komunikacija s Dominus Libro učilišta poslovnih komunikacija i osobnog razvoja.

Bavili smo se temama komunikacije i rada u timu: izradili smo komunikacijski profili svakog od zaposlenika, određivali uloge u timu prema sklonostima i karakteru zaposlenika, donijeli smo pravila o komunikaciji unutar tima, naučili da se bitni poslovni razgovori ne odvijaju u hodniku, da se poslovni zadaci ne rješavaju u hodu…

Osim što smo dobili mnogo korisnih i odmah primjenjivih savjeta i uputa, proveli smo vrijeme u vrlo ugodnoj atmosferi i neformalno se podružiti. Bila je to i izvrsna prilika da se bolje upoznamo s tri novo-zaposlene kolegice koje su zaposlene početkom godine upravo u sklopu provođenja spomenutog EU projekta.
Profesorica Buhač u potpunosti je volonterski odradila posao pa joj se od srca zahvaljujemo.

Podijeli objavu:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pogledajte i druge objave