Piše: jkasalo

Kategorija:

Datum: 03.10.2022.

Uvođenje novih proizvoda na tržište – DODIR PRIRODE dezinfekcijski tekući sapun

Kao jedan od ciljeva projekta “Sfera Visia ide dalje” UP.02.3.1.03.0052 sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda natječajem „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika“, krajem 2021. proizveden je prvi proizvod, još jedna vrsta tekućeg sapuna linije proizvoda DODIR PRIRODE. Nakon izrade Sigurnosno-tehničkog lista i dobivanja odobrenja Ministarstva zdravstva naš proizvod dezinfekcijski tekući sapun stavljen je na tržište.

To je biocidni proizvod koji služi za dezinfekcijsko pranje ruku.

DODIR PRIRODE dezinfekcijski tekući sapun proizveden je po tradicionalnoj recepturi saponifikacijom mješavine biljnih ulja suncokreta i kokosa s kalijevom lužinom uz dodatak aktivne tvari benzalkonijevog klorida, izopropilnog alkohola te eteričnih ulja lavande i čajevca. Aktivna tvar benzalkonijev klorid u kombinaciji sa izopropilnim alkoholom djeluje protiv virusa i bakterija, a poznato je i da eterično ulje čajevca ima antibakterijska djelovanja. Stoga su upravo ti sastojci odabrani za proizvodnju
dezinfekcijskog sapuna.

Proizvod je namijenjen za dezinfekciju i pranje ruku, nije agresivan i pogodan je za stalnu upotrebu. Ne sadrži sintetske deterdžente, konzervanse, ni umjetna bojila. Također, proizvod nije testiran na životinjama.
Dolazi u ambalaži od 300 mililitara, 500 mililitara, 1 litre i 5 litara.

Podijeli objavu:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pogledajte i druge objave