Piše: jkasalo

Kategorija:

Datum: 17.04.2023.

Uvođenje novih proizvoda na tržište – DODIR PRIRODE luksuzni tekući sapun

Početkom 2023. godine dobivanjem potrebnih certifikata kao zadnje proizvedenog novog proizvoda

Početkom 2023. godine dobivanjem potrebnih certifikata kao zadnje proizvedenog novog proizvoda

DODIR PRIRODE Luksuzni tekući sapun ostvaren je jedan od ciljeva projekta “Sfera Visia ide dalje” UP.02.3.1.03.0052 sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda natječajem „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika“.
Sapun je proizveden po tradicionalnoj recepturi po kojoj su se stoljećima u domaćinstvima kuhali sapuni, uz zadovoljavanje svih suvremenih standarda i propisa u procesu proizvodnje.

DODIR PRIRODE luksuzni tekući sapun proizveden je saponifikacijom kokosovog, maslinovog, ricinusovog ulja i ulja sjemeniki grožđa sa kalijevom lužinom, razrijeđen omekšanom vodom, a za miris su zaslužna eterična ulja lavande, geranija, citronele I ekstrakta ružmarina.

Posebnost luksuznog tekućeg sapuna je da ne sadrži sintetske površinski aktivne tvari niti bilo kakve druge detrdžente. Sapun ne sadrži ni parabene niti konzervanse već je kuhanjem i kontrolom kvalitete gotovih proizvoda postignuta potpuna saponifikacija ulja koja im osigurava dugotrajnost i kvalitetu.

Ne sadrži sastojke životinjskog porijekla te se razgrađuje u okolišu, a time ne onečišćuje okoliš. Dolazi u ambalaži od 300 mililitara, 500 mililitara, 1 litre i 5 litara.

Podijeli objavu:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pogledajte i druge objave