Piše: jkasalo

Kategorija:

Datum: 25.03.2019.

Sfera Visia i dm

Od sada Sapuni s točkicama i u dm-u

S ciljam jačanja konkurentnosti marginaliziranih skupina na slobodnom tržištu rada, poznato je kako je  Udruga slijepih Zagreb pokrenula projekt pod nazivom Sapuni s točkicama i osnovala trgovačko društvo Sfera Visia čiji je primarni cilj i misija zapošljavanje slijepih i slabovidnih osoba. Kako je društveno poduzetništvo u Hrvatskoj još uvijek u nesvrstanom području, raduje nas da na domaćem tržištu postoje velike tvrtke koje su prepoznale potencijal razvoja društveno odgovornog poduzetništva, te su unutar svoje poslovne politike integrirale elemente podupiranja socijalno ugroženih skupina.

Tvrtka DM je zasigurno jedan od lidera prepoznavanja ovakvih projekata i neizmjerno smo sretni što imamo priliku surađivati upravo s tom tvrtkom.  Ukazane prilike smatramo nemjerljivo vrijednima jer putem distribucije naših proizvoda u takvom prodajnom lancu zasigurno jamče dobar put do samih kupaca. Na taj način će se povećati razina osviještenosti šire javnosti za razvoj društvenog poduzetništva u Hrvatskoj i osigurati jačanje kapaciteta tvrtki koje su krenule u tom smjeru.

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti kako se naši sapuni sada mogu pronaći na policama trgovina DM-a i pozivamo sve da kupnjom naših sapuna i Vi sudjelujete u razvoju ovog Projekta. Vođeni izrekom Helen Keller da „Sami možemo toliko malo, no zajedno možemo toliko mnogo“ smatramo da ovakve poslovne suradnje uvelike doprinose ne samo razvoju poduzetničkih klima, već razvoju društva u cjelini.

Podijeli objavu:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pogledajte i druge objave